Kunderne siger

Vi lytter til vores kunder og deres tilbagemeldinger betyder meget, når vi optimerer vores arbejdsgange og bliver endnu klogere på vores håndværk. Her kan du læse et udpluk af de udtalelser vi har fået med på vejen.

kunderne_siger_logo_ksno
Kvalitetssikring No AS – Gunnar Nisja, Daglig Leder

“Kvalitetssikring No AS, Norge har samarbeidet med Omnius v/ Jacob Rasmusen siden 2011. Samarbeidet har i hovedsak vært support på vår soft-ware dMAQS (Digital Management and Quality System) utviklet på plattformen TYPO3. Omnius har på en utmerket måte videreført det samarbeidet vi fra 2003 har hatt med MOC A/S, og har i arbeidet vist stor faglig innsikt i TYPO3. Omnius har også på en utmerket måte løst de oppgaver som Kvalitetssikring No AS har bestilt, og med en leveransetid som er meget tilfredsstillende. Vi kan derfor anbefale Omnius overfor andre selskaper.”
Læs mere om vores samarbejde her.

kunderne_siger_i_kierkegaards_fodspor
Folkekirkens Skoletjeneste – Poul Astrup, Konsulent cand.pæd.

Projekt: I Kierkegaards fodspor. “Vi stod i januar 2013 med en opgave, der krævede en hurtig løsning og havde kun et meget begrænset beløb til rådighed. Vi valgte Omnius i håb om at få begrænset udgiften meget ved at satse på delvis genbrug af en eksisterende hjemmeside, nyt grafisk udtryk, hurtig ombygning og god mulighed for selv at kunne lægge indhold ind. Samtidig havde vi brug for at Jacob nemt kunne kontaktes og hjælpe os over vanskeligheder med at blive fortrolig med ny eller anderledes funktionalitet i TYPO3. Opgaven blev løst særdeles tilfredsstillende. Der kunne sagtens bruges mange flere penge på hjemmesiden, og på sigt vil vi også gerne gøre noget anderledes, men resultatet set i forhold til prisen og det gode, hurtige og behagelige samarbejde sammen med den solide undervisning i TYPO3 gør at vi har været mere end tilfredse med Omnius.”
Læs mere om vores samarbejde her.