Om os

Jacob Rasmussen

14 års erfaring indenfor PHP udvikling, herunder 10 år med TYPO3 som foretrukken CMS og Framework. Min enorme IT-interesse betyder, at jeg konstant holder mig opdateret indenfor de nyeste teknologier – jeg kan slet ikke lade være!

Min erfaring, kombineret med et bredt netværk, gør mig i stand til at dække langt de fleste webopgaver du måtte have, fra lettere frontend arbejde til avancerede backend løsninger.

Inden min tid som selvstændig har jeg arbejdet for flere webbureauer, og har generelt været i berøring med mange forskellige brancher i min karriere.

Jeg kommunikerer ærligt og direkte og har mange, længerevarende kunderelationer. Jeg evner at sætte mig ind i din forretning og rådgiver dig udfra de parametre, der har betydning for din virksomhed og dine kunder.

Susan Rasmussen

Med baggrund i primært IT- og telebranchen har jeg opbygget en bred viden om IT-løsninger. Jeg har beskæftiget mig med HR, rekruttering af IT-specialister, redaktørarbejde på intranet og hjemmesider og en masse forskellige administrative opgaver.

Et af mine store interesseområder er arbejdet med SEO, som kræver vedholdenhed og en løbende indsats på vedligeholdelse af indhold og optimering, som følger søgemaskinernes strenge krav.

Herudover ser jeg en masse fordele ved WordPress og kan hjælpe dig med at vælge skabelon, design og sætte din nye løsning op med de nødvendige plugins. Uanset hvilket CMS (indholdsstyringssystem) du arbejder i, kan jeg fungere som din webredaktør – på kort eller langt sigt.

Jeg er præcis, detaljeorienteret og serviceminded til fingerspidserne. Jeg formår at sætte mig ind i dit projekt og slipper det ikke før det er fulgt 100% til dørs.