TYPO3, Neos og alt det andet

Open source teknologier – TYPO3 og Neos

Forskellige løsninger til forskellige formål. Vi vil aldrig sælge dig en lastbil, hvis du har brug for en stationcar. Vi arbejder primært med TYPO3 og Neos, begge kodet i PHP, når vi udvikler hjemmesider. Det handler nemlig om, hvilket formål vi forsøger at understøtte. Derfor bruger vi tid på at sætte os ind i, hvilken løsning DU har brug for. Måske en datatung hjemmeside med mange applikationer, en stor webshop, eller et “udstillingsvindue” som præsenterer dig og dine ydelser bedst muligt.
Open source fordelene er mange: stort netværk af virksomheder og frivillige ildsjæle der konstant optimerer og videreudvikler, reducerede licensomkostninger og leverandøruafhængighed står blandt andet højt på listen og er med til at sikre fremtiden indenfor open source.

Hosting

Når jeg drifter din hjemmeside, kan du trygt overlade sikkerhedsopdateringer, korrekt konfiguration, backup, forlængelse af aftaler og serverovervågning til os. Jeg gennemgår din hjemmeside og vurderer, hvor der kan performanceoptimeres, hvilket vil sige, at jeg kigger på hvordan din hjemmeside kan gøres hurtigere og dermed sikre en mere optimal oplevelse for brugeren.

Applikationer

Jeg har erfaring med mange typer af applikationer, som for eksempel e-handel, selvbetjeningsløsninger, track & trace, lagerstyring, bookingsystemer og integration mellem systemer.

SEO – Søgemaskineoptimering

vi tilbyder_googlesoeg_seo

En god placering i Google, når dine kunder er på udkig efter varer og ydelser, kommer du ikke sovende til. SEO er hårdt, analytisk arbejde der kræver løbende tilpasning af indholdet på dine sider samt af de søgeord, der gemmer sig i den underliggende kode. Mindst lige så relevant er det, hvordan din hjemmeside tager sig ud i søgningen, når den så er blevet fundet. Det kan vi også hjælpe dig med at tage styringen over. Overlad din søgemaskineoptimering til os og lad os analysere på, hvordan du får flere kunder i mål med indkøbskurven, til at gribe telefonen og booke dine ydelser eller simpelthen blot til at finde DIG fremfor din konkurrent, når de søger på Google.

Support

Jeg slipper dig ikke nødvendigvis, så snart din nye hjemmeside er klar til at gå i luften. Hvis du eller dine medarbejdere har brug for oplæring i jeres nye CMS-system, så skræddersyer vi gerne en uddannelse, som dækker netop jeres behov. Der kan også efterfølgende opstå tilrettelser, spørgsmål omkring funktionaliteter og lignende. Så sidder vi klar med hjælp og rådgivning.

Vedligeholdelse/sikkerhed

Jeg tilbyder dig et overvågningsabonnement, som minimerer de risisci der er forbundet med at drive en hjemmeside. Det indeholder blandt andet versions- og funktionsopdateringer og overvågning af sikkerhedshuller i tilføjede moduler.